Nya Köket

6 veckor tog det från första spadtaget till färdigt resultat. Tisdagen den 19 Feb hade vi vår första bokning för året och Måndagen den 18:e Feb var köket klart ^^ Det är alltid bra att ha en deadline för då blir saker o ting gjorda.

Skrolla gärna ner för att se bilder på förvandlingen.

Murstocken som tog upp största delen av köket var en Onyttjad yta som helt plötsligt gav oss närmare 6 kvm större kök.

Caféet hade sitt ursprungliga kök i samma utrymme som det nya, men var i extremt enkel standard. Torpet som är byggt 1909 erbjuder som ni förstår sina utmaningar när man ska renovera, det fanns inte en enda rak linje att mäta efter och nivåskillnader på golv & tak skilde sig så mycket som 20 cm på vissa ställen.

Märk väl de bärande bjälkarna som är superstabila men ack böjda 🙂
Här märker man hur skevt huset är, kaklet är spikrakt men taket böjer sig neråt, vi valde att behålla lite av balkarna synliga, mest för charmens skull men också för att få lite mer rymd i höjd.
Den färdiga produkten: Ett helt nytt toppmodernt storkök, ny matta, kaklade väggar och helt nya maskiner som ger oss möjlighet att ge den bästa av service och café & event-upplevelse.
Bjälkarna och taket är målade med en speciell brandskyddsfärg.
Vi är så nöjda och extremt tacksamma för allt stöd och all hjälp vi fått av nära och kära. 4 händer är bättre än 2, och med lite extra ögon får man hjälp att se självklara saker som man själv missat ^^